miercuri, 5 decembrie 2012

Model autorizatie de munca.

ANTET FIRMA-MODEL


C E R E R E

Subscrisa, S.C……………. S.R.L., cu sediul in ………………………………………..avand numarul de inmatriculare la ORC …………….., CUI: …………….. reprezentata de ……………………….avand calitatea de asociat unic, identificat prin pasaport……………….., eliberat de …………………..la data de………………, formulam prezenta cerere de acordare a AUTORIZATIEI DE MUNCA in vederea obtinerii vizei pentru angajare in munca

Cerere de Acordare a Autorizatiei de Munca

pentru dl…………………., cetatean …………….., cu domiciliul in ……………….identificat cu pasaport seria……………….., eliberat de ………………….la data de………………., nascut la data de ………………..in……………………….

        Domnul ………………….urmeaza sa desfasoare in cadrul societatii noastre activitatea de …………………cod C.O.R. -………………., care implica: _____________________________(exemplu: cunostinte in domeniu, experienta minima).
        Acesta detine diploma de absolvire eliberata de …………………si o experienta de …………..in domeniu.

Mentionam ca, in statul de functii al societatii  S.C.  ……………………S.R.L, functia de …………………, pe care dl ……………………urmeaza sa o ocupe, este vacanta.
In statul de functii al S.C………………….. S.R.L., este prevazut un numar de ……… posturi, din care sunt ocupate de cetateni romani un numar de ………. posturi, de cetateni straini …………si ………………. posturi sunt vacante.

In vederea alegerii domnului  ……………………….pentru ocuparea postului, a avut loc selectia desfasurata pe baza ________________.
Motivele pentru care s-a optat angajarea dlui. ……………….sunt: …………………….

Mentionam ca intre dl ………………………, selectionat sa desfasoare activitate in cadrul societatii noastre, exista/ nu exista grad de rudenie sau afinitate cu actionarii/asociatii/persoanele aflate in conducerea firmei.

Societatea comerciala are capacitatea de a-si indeplini obligatiile asumate fata de solicitantul ………………..in conditiile in care acesta va obtine autorizatia de munca.

Anexam documentele justificative, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.56/2007 privind incadrarea in munca si detasarea strainilor pe teritoriul Romaniei.

                                Administrator,

Niciun comentariu: